Healing i Göteborg

Hej på er alla underbara och fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Idag tänkte jag skriva om någonting som ni har frågat mycket om, nämligen det här med healing och energibalansering i Göteborg. Jag har nämligen äntligen provat detta för första gången, tack vare företaget AnnaOnLight, som jag tycker förtjänar ett stort tack. Jag har tidigare varit väldigt skeptisk till det här med healing, och tyvärr därför inte tidigare provat på det. AnnaOnLight är ett företag som arbetar med energibalansering för healing och stresshantering på distans. Detta är verkligen helt fantastiskt. Detta innebär ju att detta inlägg egentligen riktar sig till alla mina läsare, oavsett om ni befinner er lokalt eller globalt.

Jag har faktiskt redan nu fått flera behandlingar, då jag efter första behandlingen blev så otroligt imponerad utav resultatet. Jag känner mig nu efter några veckor av behandlingar väldigt mycket lugnare i kroppen. Jag har dessutom inte känt den stress som jag under flera års tid tidigare har känt. Jag har nämligen mått väldigt dåligt över den grova stress som jag har känt under så lång tid, och jag har under flera år, provat olika metoder för att kunna bli mindre stressad. Jag är så tacksam över att jag nu hittat en metod som fungerar för mig, och som jag dessutom kan få hjälp med på distans, så att jag slipper lämna mitt hem. Jag vet att det här med stress och ångest är ett stort problem för många, speciellt unga, och tyvärr även ett problem som förminskas. Då jag vet hur jobbigt det kan vara att lida utav stress, vill jag verkligen rekommendera att kontakta AnnaOnLight, som har gjort en stor förändring i mitt liv och i min hälsa. Nu hoppas jag att ni får ett härligt slut utav veckan, så hörs vi snart igen.